Thursday, January 15, 2009

Somewhere near the border of two states...

I am on my way to the East Coast now for an office related work. As I was sitting in the van, I suddenly realise that I was nearing one of my targets for 2009. Near the border of two neighboring states. Genting Sempah.


One day I will ride and triumph over you. Period.

5 comments:

warimad said...

ngee...
genting sempah...??? cam ngeri ja... perez pun cam nk teberak... huhuu...

fobia nampak/dengaq bukit... :P

aini malas nak login said...

genting sempah best woo... cuba kau turun ke bentong pastu naik ke GS.. lagi best woo.. hahaha

Enche Bon said...

Aini,
Memang best Genting Sempah. Kalau turun Bentong, confirm kena naik kereta ke, lori ke, bas ke, memang la best sangat, hahaha :)

WariMad,
Best woo... kalau teber*k kat GS memang best, air pili kat toilet sana memang sejuk. Kasi gigil... hahaha OK apa, setakat macam 2x Peres je, betul tak Abg Man?

bola2api said...

nak best lagi, turun bentong pegi mempaga lak.. hahaha

Man CIOCC said...

Bila dah dapat tawan GS terus cari Janda yang Baik dulu. Kenalah cuba "test" mak janda dulu. Kalau cukup "kuat" baru pegi Bentong...kang berapi bola2

WariMad,
ngee...genting sempah...?? cam ngeri je...perez pun cam nak terb****

ManCIOCC
Alah...GS 2 kali ganda Perez je...